Jó ötlet, ha kiságy helyett emelőbetétes utazóágyat veszünk a babánknak? A Brendon szerint újszülöttkortól használható.
Figyelt kérdés
2008. szept. 7. 19:59
1/5 anonim válasza:
szerintem a kisagy is kell a gyereknek amibe tudja hogy ejszaka abba alszik nekunk van mind ketto!
2/5 anonim válasza:
Nekünk a kezdettől fogva az utazóágyban alszik a gyermekem,ma már az emelőbetétet ki is kellett venni. Vettünk bele kókuszmatracot,és pont jó.Én a rácsos ágy ellen vagyok egy rossz emlék miatt. Szerintem semmi baja nem lesz ha utazóban alszik...
3/5 anonim válasza:
Pont ez volt a tervem, de a barátnőm vett a bébijének egy ilyet , persze utazáshoz, és egyből le is beszélt róla a látvány..Szerintem az elején bejön, de később, ha a baba feláll és egyre erősebb is lesz , úgy gondolom az utazóágyakat egy kisebb ugrálás leszakítaná, nem tünt stabilnak.
A második válaszoló viszont gyakorlatban erre használja, lehet sikeresen, hát nehéz dönteni, de én lemondtam róla, inkább farácsos...fejvédővel stb...
4/5 anonim válasza:
Ez nekem olyan, mintha mi felnőttek felfújhatós matracon aludnánk. Fura. Sztem nem elég masszív, nem állandó használatra vannak kitalálva. És nem is túl szép. (Nekem ez is számít.)
5/5 anonim válasza:
Nekünk is van, de inkább hagyományos kiságyat használom. Nyaraláskor kaptunk a szobába utazó ágyat, de már áldom az eszem, hogy mi nem azt használtuk. Szerintem nem elég masszív és nem állandó használatra találták ki, mint a nevében is benne van. Utazáshoz, hogy néha- néha 1-2 éjszaka abban aludjon, ha mentek valahová. Én nem használom, de ha neked bejön akkor nem akarlak lebeszélni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!