Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jó ötlet, ha kiságy helyett...

Jó ötlet, ha kiságy helyett emelőbetétes utazóágyat veszünk a babánknak? A Brendon szerint újszülöttkortól használható.

Figyelt kérdés
2008. szept. 7. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a kisagy is kell a gyereknek amibe tudja hogy ejszaka abba alszik nekunk van mind ketto!
2008. szept. 7. 20:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a kezdettől fogva az utazóágyban alszik a gyermekem,ma már az emelőbetétet ki is kellett venni. Vettünk bele kókuszmatracot,és pont jó.Én a rácsos ágy ellen vagyok egy rossz emlék miatt. Szerintem semmi baja nem lesz ha utazóban alszik...
2008. szept. 7. 20:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Pont ez volt a tervem, de a barátnőm vett a bébijének egy ilyet , persze utazáshoz, és egyből le is beszélt róla a látvány..Szerintem az elején bejön, de később, ha a baba feláll és egyre erősebb is lesz , úgy gondolom az utazóágyakat egy kisebb ugrálás leszakítaná, nem tünt stabilnak.

A második válaszoló viszont gyakorlatban erre használja, lehet sikeresen, hát nehéz dönteni, de én lemondtam róla, inkább farácsos...fejvédővel stb...

2008. szept. 7. 20:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez nekem olyan, mintha mi felnőttek felfújhatós matracon aludnánk. Fura. Sztem nem elég masszív, nem állandó használatra vannak kitalálva. És nem is túl szép. (Nekem ez is számít.)
2008. szept. 8. 08:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekünk is van, de inkább hagyományos kiságyat használom. Nyaraláskor kaptunk a szobába utazó ágyat, de már áldom az eszem, hogy mi nem azt használtuk. Szerintem nem elég masszív és nem állandó használatra találták ki, mint a nevében is benne van. Utazáshoz, hogy néha- néha 1-2 éjszaka abban aludjon, ha mentek valahová. Én nem használom, de ha neked bejön akkor nem akarlak lebeszélni róla.
2008. szept. 8. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!