Aki 2. Vagy annál magasabb emeleten lakik. Hogyan viszitek le a babakocsit, ha nincs lift?
Anyukam mindig osszecsukhato babakocsit vett. A tesom Pedig addig egy baba hordoban volt a mellkasan es en segitettem levinni a babakocsit
18/L
Mikor még az újszülött babakocsi volt, akkor külön vittem, tehát először a kocsi, addig gyerek a kiságyban, majd jött a gyerek...Most már, hogy sportbabakocsink van, sokkal jobb a helyzet, mivel ez nem nehéz (annyira:)), tehát egyik kezemben a gyerek, másikban a kocsi. :)
Ha netán sok cucc van visszafelé, mert mondjuk bevásároltam, akkor felviszem a gyereket a cuccokkal, berakom a járókába, és visszaszaladok a kocsiért. Másodikon lakok. Én is meg voltam ijedve, de nagyon meg lehet szokni, hidd el. Meg hát ugye nincs más választásom... :)
Mi ugyan liftes házban lakunk, de nem egyszer fordul elő, hogy áramszünet van/elromlik a lift, vagy ami a leggyakoribb, valaki nyitvatartja a liftet, miközben a szomszéddal beszélget. Míg pici volt ilyenkor inkább nem mentünk sétálni, vagy kenguruztunk (amikor már lehetett). Mikor már járni tudott, és mindenképpen menni kellett, akkor gyalogoltunk. 10. emeleten lakunk egyébként.
Amúgy liftmentes házakban szokott lenni babakocsi tároló a földszinten*, így "csak" a gyereket kell lecipelni.
*hacsak ki nem adják üzlethelyiségnek :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!