Van aki két egyforma (pl a 4 hónap után kiváltható) Felicitas csomagot váltott ki, mert két kuponja is volt?
Nekem is 2 kuponom van. Még csak 3 hónaposak vagyunk. Vajon nézik a kort? Nem lehet hamarabb kiváltani?
És majd egyszerre vigyem a 2 kupont, vagy az úgy pofátlanság lenne? Mondjuk én úgy terveztem, hogy más-más üzletben váltom majd ki, de ha "legális" akkor mindegy.
Amúgy mik vannak a csomagban?
Sziasztok! Első válaszoló vagyok. AZ interneten való regisztrálás után kb 1 hónapra küldték a kupont.
Én megvártam a 4 hónapos kort, akkor váltottam ki, és ahogy az utolsó válaszoló is írta nem egy üzletben :) Igazából fogalmam sincs hogy mit szólnának ha egyszerre a kettőt odaadnánk.
Mi volt benne? Sok papír, termékbemutatók és egy macis keményebb papírból könyvecske, olyan széthajtogatós, egy kék műanyag kiskanál, Jonhnsons fürdető minta, egy tejpép minta ha jól emlékszem akkor Milupás. Hirtelen ez jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!