Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek mijen a cékla,...

Szerintetek mijen a cékla, répa mefözve és nyers alával kiturmixolva 8 hos babának?

Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 13:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem finom lehet, ha ebéd én tennék bele egy kocka csirkemellet. Uzsira meg répa helyett barackot vagy banánt turmixolnék hozzá, esetleg aszalt szilvát. (milyen)
2010. márc. 10. 13:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Szeritnem finom, de az én lányom nem eszi meg a céklát. Másfél éves és amikortól lehetett adtam neki, de kiköpi a mai napig. Finom lehet krumplival is, úgy még tartalmasabb.
2010. márc. 10. 13:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Biztos finom, de szerintem ebédre kell hozzá husi, mert nem elég tartalmas. Az én kislányomnak ilyen idősem már nem turmixoltam az ilyet, csak krumplinyomóval összetörtem, nagyon szépen el tudta rágni.
2010. márc. 10. 13:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat..akkor teszek hozzá husikát..de bizon most igy ahogy elkészült bele sem ütte az orrát..:(
2010. márc. 10. 13:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Biztos finom és szoktatni kell hozzá. De milyen nyelven írsz? :-))
2010. márc. 10. 15:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Hi hi magyarul szeretnék csak a lányom kezemben volt és nem ugy sikerült leirni a dolgokat...
2010. márc. 10. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!