Csak az én 14 hónaposom nem bír megenni egyszerre 200 gr-nál többet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Igaz, még nagyon sokszor szopizik (kb mikor eszébe jut :) ), de ennél többet soha nem tud enni. Ez is csak az ebéd. A Tízórai, uzsonna, vacsi még ennél is kevesebb. Itt meg azt olvasom, hogy a 6-7 hónaposok is 250-et minimum megesznek.2010. márc. 10. 11:58
1/6 anonim válasza:
Nem, az én fiam is ilyen. Már csak azt kéne kideríteni, hogy akkor mégis mitől nő a gyerek, mivel már most 16,5 hósan 91 cm és 12 kg. Pedig van úgy, hogy az ebéd csak 150 gramm, igaz 5-6-szor eszik egy nap.
2/6 anonim válasza:
Annyit eszik, amennyire szüksége van. Hidd el, a babák ezt sokkal jobban tudják, mint az anyukáik vagy a védőnő. :-) Ha rendesen fejlődik, akkor nincs szükség méricskélésre, elteheted a mérleget meg minden mást, az aggódással együtt.
3/6 anonim válasza:
Az enyém 13 hónapos és 150 g-t szokott enni ebédre a többi étkezés meg még kevesebb. Mondjuk látszik is mert 75cm és 8 kiló.
4/6 anonim válasza:
A gyakran kevesebb jobban megfelel neki, mint a ritkábban több. Egyébként ez az egészségesebb is :-)
5/6 anonim válasza:
Enyém sem eszik többet. Ő 15 hónapos. Főzelékből 200g, tápszerből kb.120-150ml
Joghurt 120g
Gyümölcs,tejpép 150-200g
6/6 anonim válasza:
Az én fiam is 14 hónapos. Már nem szopizik, mégsem eszik többet. Nem képes megenni 200 g-ot ebédre. Sokszor kétségbe vagyok esve. Viszont 12 kg, ami nem számít alultápláltságnak.
Egyébként 7 hónaposan sokkal többet evett, mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!