Igaz az hogy hogy ha előző babám császárral született és 1 éven belül teherbe szeretnék megint esni, akkor nem biztos hogy ki tudom hordani a második babát?
Az én dokim azt mondta, hogy 10 hónapig semmiképpen ne legyek terhes de utána elkezdhetünk dolgozni rajta.
Tudod az a gáz, hogy ha hamar terhes leszel ne bírja el a tágulást meg a súlyt a seb. Gondolom nem akarod az életeteket kockára tenned meg hónapokig kórházban feküdnk vagy egy 6-7 hónapra született korababával kórházban lenni + később fejlesztgetni amikor otthon vár a másik gyermeked. Arról nem beszélve, hogy ha koraszülött lesz akkor egy óriási hátránnyal indul és mindenki életét megnehezíti. Ezekre gondolj!
Szerintem 1 évet mindenképpen várj a teherbeeséssel.
Szia!
nekem is 1 év várakozást ajánlottak, amiatt, amit az első válaszoló írt. A műtéti heg nem regenerálódik olyan gyorsan és nem bírná a méh tágulását, szóval szétnyílhat a seb. Nekem a dokim azt is mondta, hogy volt olyan eset is, amikor a baba a sebhelyre ágyazódott be és az is problémát okozott a későbbiekben, vetéléssel végződött a terhesség.
Persze volt olyan eset is, amikor minden gond nélkül kihordta a babáját az anyuka, pedig fél év után esett teherbe .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!