Meddig jó egy digitális hőmérő, ha minden nap fürdetés előtt megmérem a hőjét? (nem márkás hőmérő! ) Vajon meddig mutat reális értéket?
Nem látom kérdésed alapját..
Egyrészt miért méred meg minden fürdetéskor? ha lázas,azt úgyis látod rajta, ha hőemelkedése van, azt meg érzed a tarkóján.
A lázmérő meg nem mondjuk 140 mérésre van kalkulálva. Ha merül az elem, nem fog 38 helyett 32-t mutatni, hanem nem fog működni.
Fizikálisan meg előbb utóbb minden tönkremegy, de az meg évek kérdése.
Szóval lehet én vagyok bubu, de másra nem tudok gondolni...
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Nekem is digitális hőmérőm van és 1 éve használom, igaz nem minden nap, de feltételezem, hogy nem a használat gyakoriságától függ, hogy mennyi ideig működik, hanem egyszer csak nem fog működni.
Egyébként pedig a baba popsijának nem tesz jót, ha minden nap hőmérőzöl végbélben, ha magas a hőmérséklete annak egyéb jelei is vannak. Szerintem csak ebben az esetben indokolt a lázmérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!