5 hetes baba "szörcsög", az orra mintha be lenne dugulva, de nem látok benne semmit. Mi az amit ajánlanátok rá? Jók vagy kellenem már ezek az orrszívók? és már neki lehet? Köszi
Nálunk is ez van.Négy hónaposak vagyunk.Ritkán szívasd neki,mert csak termelődik a váladék.Én vettem uh-os hideg párásítót,éjjel be van kapcsolva.És nem csak sima vízzel töltöm fel,hanem egy kevés Salvus vizet teszek bele.Szerintem szuper.
Ezzel védheted a felső légúti betegségektől is.
köszi!
ezt a párásítót hol lehet venni?és azt a folyadékot bele?mert sajnos nem ismerem.köszi
Jobb ha kiszívod az orrszívóval, mert nem az egész sprayt tüsszenti ki a baba, amit befújsz, a maradék visszaáramlik a torka felé, az meg nem jó, mert rossz íze van. Gondolom emlékszel még a gyerekkorodból a cseppentősnek milyen íze volt...
Én a 2 hetes babámét éjjel kettőkor szívtam, mert folyt az orrán a tej mert bealudt a cicin, semmi baja nem lett belőle, már 5 hónapos nagy fiú.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!