Most, hogy végre lehült a levegő, műben altatják a gyerekeket?
Rövid body és polár takaró.
Én nagyon vékony, ujjatlanban alszok és egy polár takaróval, így nem fázok. Ha fáznék, akkor kapna a gyerek egy nyári hálózsákot és max polárt.
17 hónapos, de az elejétől így csináltam. Mindent egy picivel több, mint ami nekem elég az alváshoz és eddig bejött.
Kérdés, hogy hány fokos a szoba (ugye kinek mi számít hidegnek).
Jelenleg 21 fokra hűlt a szobája, így hosszúujjú póló és nyári hálózsák.
Télen 18 fok volt nála, akkor hosszúujjú vastagabb póló és téli hálózsák volt rajta.
Ágyban :)
Viccet félretéve, body + nagyon vékony hálózsák, nyitott ablaknál.
Eddig ujjatlan body-ban aludt, de csak azért, mert ha nincs, ami fogja a pelust, képes éjjel levenni magáról.
Tegnap még meleg volt a szobájában, ontotta a fal a meleget, egy laza napozót kapott.
Mára viszont lehűlt a levegő, így rövid ujjú bodyt és vékony pamut pizsinadrágot kapott a gyerkőc. Ő csak ölelgeti, gyűri a takaróját, leveszi magáról, a hálózsákot sosem tűrte, úgyhogy marad a ruha.
ujjatlan body, plusz hosszú ujjú kezes lábas vékony pamut "pizsamatipegő" ami bokáig ér
én ujjatlan bodyt, vagy trikót alapnak tartom ruha alá.
plusz takaró, ert nálunk most hűvös van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!