Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megsértődnél ha a közeli...

Megsértődnél ha a közeli családtag kisgyereknek hívná a babádat? Elvégre nem egy idegen babáról beszélünk

Figyelt kérdés
2015. aug. 18. 19:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem, miért, hogy hívja kiskutyusnak?
2015. aug. 18. 20:32
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősöm a saját gyerekeiről is mindig úgy beszél, hogy "a kislány..." meg "a kisfiú...". Nem sértődnék meg.
2015. aug. 18. 21:10
 13/20 anonim ***** válasza:
Én sem látok ebben semmi rosszat...
2015. aug. 18. 21:25
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem sértődnék meg.

Semmi csúnyát nem mond rá.

2015. aug. 18. 21:55
 15/20 anonim ***** válasza:
En is kisfiunak hivom a fiamat szuletese ota, az apjaval is ugy beszelunk rola, ha nem epp a nevet mondjuk ki, hogy a "kisfiu mar alszik, mit evett a kisfiu?". Kisgyereknek meg nem hivtam soha, de babanak se sokszor. NEm sertodnek meg rajta.
2015. aug. 18. 22:24
 16/20 anonim ***** válasza:
9%
nekem érdekesen esett először hallani, hogy gyerekezik a pólyás babámat.
2015. aug. 18. 22:35
 17/20 anonim ***** válasza:
21%
Valószínűleg a kérdés nem feltétlenül a megnevezésre irányult, hanem az érzelmekre, illetve ebben az esetben az érzelmek hiányára! Sz*rul esik? Igen! Tehetsz ellene valamit? Nem! Megsértődhetsz? Igen, de az ilyen ezt is lesz*rja! Anyósom a kisfiamat, az unokáját, születése óta öcsinek hívja! Bár igaz, hogy még a nevét sem volt képes megjegyezni! Mert olyan piszok, bonyolult neve van: Tomi! Nemakarásnak nyögés a vége!
2015. aug. 19. 02:14
 18/20 anonim ***** válasza:
Párom Hajdú-Bihar megyei, ott meg fattyúnak hívják a gyerekeket. Az jobb?
2015. aug. 19. 11:20
 19/20 anonim ***** válasza:
24%
Apósom hívja állandóan babának a 1,5 éves lányomat aztán csodálkozik, ha a gyerek nem reagál rá ("baba nézd meg ezt, baba gyere ide"). Persze, hogy nem reagál, van neve, születése óta azon szólítjuk. Én nem foglalkozok vele. Ha én beszélek róla másnak, akkor néha kisasszonynak hívom.
2015. aug. 19. 13:30
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. aug. 19. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!