Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Október elején érkező babának...

Október elején érkező babának mire lesz szüksége? Lent irtam egy listát, légyszi irjatok hozzá ha valami még eszetekbe jut.

Figyelt kérdés

Babakocsi 3 funkciós, meleg takaró, kiságy, matrac, vizálló huzat, takaró, ágynemű, pelenkázó, kiskád talpazattal, kis hősugàrzó, pelenkának szemetes, kapucnis törölköző 2db, 10 db anyag pelenka, pihentető kishinta, 6 db body rövid és hosszú ujjú 56-62 es méret fele fele, 6 db rugi 56-62 méret fele-fele, 4 db kis hosszú ujjú pulcsi, 1 overall, 3 db kissapka, 5 db zokni, 4 db előke, 2 db olyan mint a rugi csak pizsinek, 2 db cumi, 1 cumisüveg, kézi mellszívó, melltartóbetét, szoptatós melltartó először 1 db, méret miatt, pelenka, fürdető, pipsikrém, hintőpor, popsitörlő, lázmérő, orrszivó, baba olló, fésű.

Ennyi jutott eszembe.

Amit nem tudok mekkora méretű és mennyi pelenkával készüljek, és ha most 80c a melltartó méretem, mekkora szoptatós melltartót vegyek?

Ha nem tudom előre hogy fogom-e tudni szoptatni, érdemes attól függetlenül több cumisüveget venni? Sterilizátorra mindjárt szükség van?

Huuuu, tényleg tapasztalatlan vagyok, ezért kérem a segítségeteket.

2015. aug. 17. 12:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én október első hetére várom, igaz a másodikat. Ha megengedsz egy megjegyzést, tényleg nem bántásképp, nekem a rugik kevésnek tűnnek. Szerintem egy kisbaba nagyrészt még abban van. Legalábbis az a legkényelmesebb. Nálunk volt,hogy hiába pelenkáztam ki a vállam büfikor, sok baleset volt, így egy nap, akár 2-3 váltás ruha is "elfogyott". Na már most egy gép nehezen telik meg csak babaruhából, plusz,ha nincs szárítógéped, októberben már nem úgy szárad a ruha,mint most. De ez tényleg csak egy észrevétel.

Sterilizáló jó, nekem volt, de addig véletlenül sem vennék, amíg tutira ki nem derül,hogy tápszeres lesz vagy nem.

2015. aug. 17. 18:13
 12/14 piroska és a farkas ***** válasza:
Szerintem nem lesz hüvös a polya! Nálunk volt, h be volt takarva a polyán felül, szoval ezt is lehet. Nekünk nagyon bevált az első időszakban. Én is a hagyományos kifőzésre szavazok. Ha cumi volt a várandos csomagban, akkor nem érdemes külön venni, ahhoz, h kiderüljön, h egyáltalán igényli-e, ki lehet probálni azzal is.
2015. aug. 17. 19:12
 13/14 A kérdező kommentje:

Kedves 11-es válaszoló, dehogy haragszom meg, inkább köszönöm, hogy tanácsokkal láttok el.

Te mikorra vagy kiirva?

Én október 7. :-)

2015. aug. 17. 19:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Hivatalosan okt. 10., de mivel császár lesz, így kb. előtte egy héttel. Gondolom 5-6. körül! :)
2015. aug. 17. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!