3 hónapos múlt a kislányom! Adhatok e neki bébikaját amin azt írja, hogy 4 hónapos kortól? Az idősebbek szerint adhatok nyugodtan, régen is adtak a babáknak 3 hónaposan szinte mindent és nem lett semmi bajuk!
Én úgy gondolom, hogy ez a kérdés nagyon a provokáció miatt készült!
Honnan tudod, hogy mit adtak neked a szüleid 3 hónaposan?? Arra még nem is emlékezhetsz! Aztán mivel rágtad meg a szalonnát és a kenyeret?
De ha így gondolkodsz, akkor már miért nem 1 hetes korától terheled a babád pocakját mindeféle hülyeséggel. A biokaja mitől áll el évekig? Attól, hogy azt írják, nincs benne tartósító, attól még van benne jócskán.
Örülj neki hogy van tejed, amivel táplálni tudod, más mit nem adna érte, hogy ne hülye bébiételekkel meg tápszerekkel kéne etesse a babáját, sokan még fizetnek is az anyatejért, hogy ezt elkerüljék...
Azért mert őt is szalonnával etették...
De én sem értem hová siet.Ezért nem kell az öregekre hallgatni. Egy 3 hónapos gyerek még nyelni sem tud rendesen, egy óvatlan pillanat és meg is fulladhat. Gondold ezt át! Megérné az a pár falat kenyér?
Ebben csak az a durva,hogy legtöbben azt írjátok,hogy én is adtam,semmi baja,de nem tudjátok,hogy ennek nem most lesznek következményei,hanem felnőtt korában,amikor majd mindenféle allergiája lesz.
Úgyhogy ne írjátok,légyszi,hogy adtam,nincs semmi baja,mert ezt még nem tudhatod...majd évekkel később.
Azért írta,hogy nem tudod,mi bajod lett,mert kb minden 2. embernek van valamilyen enyhe,vagy súlyos allergiája,amiről(enyhéről)nem vesz tudomást,nem foglalkozik vele,pl. nem tudja,mitől viszket néha a keze,nem tudja miért vannak rajta időnként ekcémás foltok,stb.Igenis sok manapság az ételallergiás ember,ami köszönhető a "biolevegőnknek",gyümölcseinknek,na és persze sajnos a drága nagyinknak,akik a 70-es 80-as években már 2-3 hósan tömtek minket a hígra főzött pudinggal.
10 éves vagyok.Bemehetek a 18-as filmre a moziban?Hisz nem lesz semmi bajom.
37-es lábam van.Jó lesz a lábamra a 42-es cipő?Hisz nem lesz semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!