Ez már fogzás? Vagy még korai?
Figyelt kérdés
Tipikus tünetei vannak : nyáladzás,öklét tömködi egész nap a szájába,és mintha kicserélték volna,eljön az este és nagyon nyűgös,lazább a széklete.Hőemelkedése nincs.Anyukám,anyósom szerint korai.
Augusztus 27.-én lesz 3 hónapos.
2015. aug. 14. 21:24
1/5 Ditta323 válasza:
Fogcsírák már mozoghatnak. Lányom 2 hós múlt mikor a fogzás tüneteit produkálta, de csa 8 hósan jött ki az első rá 1 hetére a 2., majd eltelt 3 hónap (11hós) és még csak most jött ki a 3.
2/5 anonim válasza:
az én lanyom is 2-3 hósan kezdte ezeket produkalni. most 13 hós. még nincs foga.
3/5 anonim válasza:
Nekem mind a négy gyerekemnek három hónaposan jött ki az elsö foga, szóval lehetséges.
4/5 anonim válasza:
4 hónaposan jött ki mindkét gyerekemnek 2-2 foga, lehet, hogy már alakul nálatok is, ha még nem is bújik ki egyből
5/5 anonim válasza:
Nekem 3,5 hónaposan jött ki az első fogam.
A legnagyobb fiamnak 3 hónaposan, a lányomnak 4 hónaposan.
Nem korai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!