Ti szolnatok a bartnotoknek, ks erosotoknek, hogy ne puszilgassa a ket honapos babatokat?
Figyelt kérdés
2015. aug. 14. 14:52
1/7 anonim válasza:
az ott "ismerősötöknek" akar lenni?
Nem szólnék. Csak ha a száját puszilgatná.
2/7 anonim válasza:
Én igen, még azt sem szeretem, ha az 5 évesemet puszilgatják, ő menekül, de erőltetik, nem értem mire jó ez. Egy baba meg nem tud menekülni sem, nem vagyok egy nagy sterilizálós típus, de egy ilyen pici még bármit össze is szedhet, szóval én szólnék!
3/7 A kérdező kommentje:
Ismerosotoknek akart lenni, csak elirtam.
Itt vlt a baratnom, es ossze vissza puszilgatta a ket honapos babamat. En amilyen bena vagyok, nem szoltam neki! Most meg felek, remelem nem kapott el semmit.
2015. aug. 14. 15:44
4/7 anonim válasza:
jol megbizol a baratnodben...nem, nem szolnek, egyaltalan nem zavarna ha csak nem beteg de nyilvan ertelmes ember meg sem latogatna akkor.
5/7 anonim válasza:
Nem szólnék. Nem rühes, tetves, himlős. Miért zavarna, hogy szereti a gyereket?!
6/7 anonim válasza:
ha a száját, vagy kezét, szólnék finoman, amúgy nem, szerintem nincs ezzel semmi gond
7/7 piroska és a farkas válasza:
Ha adna neki egy puszit az arcára, tappancsára, oké. Ha összepuszilgatná, nem oké. Sokan vannak abban a tévhitben, hogy ez ugyanúgy természetes, mint vadidegen kismama pocakját megsimogatni. pedig nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!