Most 6 hónapos kontrollon mit mondjak?
A könyvecskénkben van ilyen kérdés: élvezettel gagyog.Az én babám gagyog, de nem egyfolytában vannak csendes időszakai is.Mire irányul ez a kérdés? Mit vizsgálnak vele?
Eh, ah,hömm, ma megy már neki.Nagyokat síkogat.Kifelezi hanggal a nem tetszését.Tudjátok hanglejtéssel.
Szerintem ez egy nagyon ostoba kérdés.Minden baba gagyog már sokkal hamarabb is.Azt hogyan lehetne megállapítani,hogy élvezettel gagyog-e? Ha jókedve van,akkor sikongat minden baba,ha rossz a kedve,akkor meg sír. Legalábbis nekem ez a tapsztalatom. Kisebb babáknál lehetne fontos,hogy egyáltalán ad-e ki hangot? Ha nem,akkor esetleg néma lesz a pici.
Mondd azt,amit leírtál.Ez csak egy rubrika,amibe írni kell valamit.Vizsgálni semmit nem lehet vele.
Beszédre hangadással válaszol?-na ez mit takar?-párbeszéd?
azért ez is korai.Nem?
Szerintem egy baba ritkán gagyog bánatában :-)Ahogy írták is, akkor inkább sír.
Nyugodtam pipáld ki ezt a kérdést.
Az én védőnőm még jobban leegyszerűsítette ezt a dolgot, odaadta az összes ilyen státuszlapot a megszületés után, és nekem kell kitölteni mindent rajta, ő csak beszedi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!