Mikortól lehet a babát játszószőnyegre tenni? Hány hetes, hónapos kortól?
Figyelt kérdés
2008. szept. 6. 12:20
1/3 anonim válasza:
Én két hónapos kortól raktam rá, előtte is megpróbáltuk, de akkor még nem érdekelte. Szerintem ez is babfüggő dolog. Próbáld ki, veszteni valód nincs. 4,5 hós kislány anyukája
2/3 anonim válasza:
Én 6 hetesen vettem észre, hogy jobban lát, és éredekli a köré elhelyezett világ, föléje akasztott plüssállatka. Most 12 hetes, és a napokban vettem észre, hogy nyúl a játékok után, a torzántató alatt ütögeti a figurákat.
3/3 anonim válasza:
Én 2 hónaposan tettem rá, akkor már nézegetett, így kicsit lekototte a figyelmét, aztán fokozatosan fedezte fel a játékokat. Most 5 honapos, mindent elér, ut-ver, még ha hason is fekszik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!