2 hetes kisfiammal szeretnénk elutazni. Nem korai ez még?
2 hetes a kisfiam és szeretnénk elutazni a szüleimhez.
Nem nagy távolság, kb.25 km lenne az út.Szeretnénk ott is aludni.Nem tudom hogy esetleg nem túl korai ez még?
Mit gondoltok?
Az ottalvást azért még korainak tartom,de elutazni miért ne,főleg,h csak 25 km.Bár egy ekkora babának még állandóságra van szüksége.3hetes volt a lány,amikor egy fél napot Apóséknál töltöttünk.Szinte le sem rakhattam,és teljesen felborult a napirendje.
6 hetesen aludtunk először máshol,akkor már egész jól bírta,de az első este 2*is kelt szopizni,aztán utána átaludta az éjszakákat.
Szerintem is mehetsz, miért ne. Nekünk a kórház is van ilyen messze, és vinni kellett vizsgálatokra...
Nekem 6 hetes volt a lányom, mikor átutaztuk az országot, és egy hetet voltunk otthon. Éjszaka nekem is többször kellett szoptatni, estére kicsit elfáradt a sok látogatótól-ami érthető is- de más baj nem volt.
Épp most olvstam egy cikkben, hogy jó a babát vinni, mert megszokja, és később is könnyebb lesz vele utazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!