Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hetes kisfiammal szeretnénk...

2 hetes kisfiammal szeretnénk elutazni. Nem korai ez még?

Figyelt kérdés

2 hetes a kisfiam és szeretnénk elutazni a szüleimhez.

Nem nagy távolság, kb.25 km lenne az út.Szeretnénk ott is aludni.Nem tudom hogy esetleg nem túl korai ez még?

Mit gondoltok?

2008. szept. 6. 11:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Az ottalvást azért még korainak tartom,de elutazni miért ne,főleg,h csak 25 km.Bár egy ekkora babának még állandóságra van szüksége.3hetes volt a lány,amikor egy fél napot Apóséknál töltöttünk.Szinte le sem rakhattam,és teljesen felborult a napirendje.

6 hetesen aludtunk először máshol,akkor már egész jól bírta,de az első este 2*is kelt szopizni,aztán utána átaludta az éjszakákat.

2008. szept. 6. 11:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem is mehetsz, miért ne. Nekünk a kórház is van ilyen messze, és vinni kellett vizsgálatokra...

Nekem 6 hetes volt a lányom, mikor átutaztuk az országot, és egy hetet voltunk otthon. Éjszaka nekem is többször kellett szoptatni, estére kicsit elfáradt a sok látogatótól-ami érthető is- de más baj nem volt.

Épp most olvstam egy cikkben, hogy jó a babát vinni, mert megszokja, és később is könnyebb lesz vele utazni.

2008. szept. 6. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!