Melyik fajta magne b6-ot szedjem terhességi stresszre?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne a segítségetek, mivel elég sok fajta van és nekem kimondottan erre a célra kellene.2015. aug. 9. 05:06
1/4 anonim válasza:
Magnesii citrici. Ha doki írja ki, gyakorlatilag fillérekből megúszod a többihez képest és véleményem szerint hatásosabb mint a többi magnézium készítmény. B6 nincs benne, de még így is inkább ezt ajánlják felénk.
2/4 anonim válasza:
Nekem a magnerotot mondták. Nem értek hozzá,hogy melyik mitől jobb, mint a másik. Nekem ez bevált. Ezért merem ajánlani.
3/4 anonim válasza:
Nekem a Magnosol V ajánlotta az orvosom, én azt szedtem. A patikába amikor vettem azt mondták ez a legjobb.
4/4 anonim válasza:
Nekem a belgyógyász dokim ajánlott Magnosolvot, nőgyógyász Magnerotot. Mivel a Magnerotot próbáltam már, maradtam az elsőnél. Nálam azért nagyon nem mindegy.
A stresszre viszont csak akkor jó a magnézium, ha egyébként magnézium hiány miatt vagy feszült, ingerlékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!