2 hetes babámnak popsibe mértem lázat,37.3 volt. Lefürdettem mert nagyon meleg van,8. on lakunk van a lakásba vagy 40 fok. Utána 36.9 volt. Csak melege lehet?
Figyelt kérdés
2015. aug. 8. 19:11
1/10 anonim válasza:
Ennyi volt a lázmérőn? Vagy már levontad belőle a fél fokot?
2/10 A kérdező kommentje:
Nem vontam le, ennyit mutatott. Hol azt mondják,hogy le kell vonni,mások,hogy nem...:/
2015. aug. 8. 19:24
3/10 anonim válasza:
popsiban mindig le kell vonni fél fokot, ha máshol méred nem kell.
4/10 anonim válasza:
ez nem láz, semmi baja, le kell vonni a fél fokot.
6/10 anonim válasza:
1. Le kell vonni 0,5öt
2. Ha levonás után 38, max akkor csillapitsd, elöbb semmiképp.
Tök normális a höje amugy
7/10 A kérdező kommentje:
Akkor elvileg még 37 sem volt. Szegénykémnek biztos nagyon melege lehet, már nem tudom mivel hűtsem le kicsit. Többször fürdettem,most többször is eszik kevesebbet, popsitörlővel törölgetem. Félek nehogy beteg legyen, apja náthás lett, nem tud nem a közelébe lenni, de nem nyúl hozzá, nem puszilgatja, csak kezdek bele esni én is :(
2015. aug. 8. 19:48
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ :)
2015. aug. 8. 19:48
9/10 anonim válasza:
Fenekben, fulben fel fokot le kell vonni.
De ha nem vonnad le, a 37,3 akkor sem laz, csak egy nagyon enyhe hoemelkedes. 38,5-tol laz, de csillapitani akkor sem kell feltetlenul.
10/10 anonim válasza:
Mindenkinek magasabb a hője ilyen melegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!