Mi a velemenyetek a vakumos mellszivorol? Hasznalt mar valaki ilyet?
Figyelt kérdés
Most kaptam egyet a rokonoktol es nem tudom mennyire fog bevallni,vajon majd kell vegyek en masikat?2010. márc. 8. 13:41
1/8 anonim válasza:
Nekem elektromos volt és az bevált. Gondolom a vákumos is szív. Próbáld ki és ha nem jó beszéld meg azokkal akiktől kaptad és vigyétek vissza. Biztos nem sértődnek meg, minek álljon ott ha nem tudod használni.
2/8 anonim válasza:
Ha sok a tejed akkor jó,ha kevés ahoz elektromos kell.Nekem 3 volt ami bevált,a pestonka,előtte volt madella kézi gépi,attól le szakadt a mellem,az avent se jött be,és a pestonka jó volt,én eladtam mindet.
3/8 anonim válasza:
Nekem medela kézi volt,tökéletesen bejött.Kaptam próbára egy elektromosat,azt hittem leszedi a cicimet a helyéről.Az valami borzalom volt.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat,hát az elektromosrol nem gondoltam volna hogy bárkinek is nem felelne meg,érdekes...Minden esetre egyelöre nem veszek másikat és ha ez nem fog bevállni akkor majd a férjemt elküldöm és vesz másikat.
2010. márc. 8. 13:57
5/8 anonim válasza:
Nekem avent kézi van, és bevált. Először azt hittem, hogy rossz, mert egyszerűen nem akart jönni a tej. Aztán rájöttem, hogy jó pár percig pumpálni kell, amíg keletkezik annyi vákuum, hogy szívja is rendesen. Nekem mondjuk alig volt tejem, de arra a kevésre tökéletesen megfelelt. Unokatesómnak volt gépi is, és azt mondta, hogy majdnem leszakadt az egész melle annyira szívta, és az valami borzalom volt, így később ő is átváltott kézire.(B)
6/8 anonim válasza:
Nekem kevés tejem volt,kézivel fejtem,hát...el is apadt.Ha még egyszer tehetném,csak elektromosat vennék.
7/8 anonim válasza:
Nekem is Avent kézi van. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Elötte Csöpi volt, addig volt jó, amíg kevesebb volt a tejem az első hetekben, aztán vettem a Teszveszen az Aventet. Járatlan voltam ebben a témában, de ha tudom, akkor elsőnek mindjárt az Aventet vettem volna meg.
8/8 anonim válasza:
Szia! Nekem kicsik a melleim, keves tejem volt. Kezi mellszivoval boldogultam csak, 8 honapig udtam a babamnak anyatejet adni. Kiprobaltam egy elektromos mellszivot is, Nuk-ot, de nekem nem jott be, maximumra allitva sem fejte ugy ki a melleim, ahogyan a kezivel tudtam kifejni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!