Olyan gyümölcslevet, amiben ananász van és az van ráírva az üvegre, hogy 4 hós kortól adható, mikortól adnátok a babátoknak?
Figyelt kérdés
Eddig még csak alma, barack és narancslét kapott, de most a férjem olyan levet vett, amiben ananász van. Adhatom már a picinek? Most 4,5 hónapos tápszeres, enni már evett almát, barackot, répát meg sütőtököt.2010. márc. 8. 12:45
2/7 anonim válasza:
4 hónapos kortól való gyümölcslevet, szerintem 4 hónapos kórtól. :)
3/7 A kérdező kommentje:
Ez szerintem annyira nem természetes. Sok mindenre ráírják már, hogy adható 4 hós kortól, mégsem adnám a picinek.
2010. márc. 8. 12:52
5/7 anonim válasza:
Én pont emiatt nem veszek semmi boltit! Az áfonyás bébiételre is ráirják,hogy 4 hós kortól és tele volt maggal! Még jó,hogy nem adtam neki oda! Inkább mindig olyat vegyél,amit biztosan kaphat.
6/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, köszönöm a választ. Pontosan ezért kérdeztem, mivel nem vagyok biztos benne, hogy ananászt már kaphat ennyi idősen.
2010. márc. 8. 13:22
7/7 anonim válasza:
normális esetben nem kaphatna, de az üveges kaják kissé más előállítással készülnek.
narancsot adsz neki, de ananászt nem? mind2 déligyümölcs, és 1éves kortól adható a rendes gyümölcs változata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!