Mi a véleményetek arról, hogy 15-17 évesen gyereke van egy lánynak?
Milyen betegsége van, hogy nem lehet gyereke maximum a következő 2 évben?! Ilyenről még nem hallottam.
NEm vállalnék gyereket, nem tartom jó ötletnek. PErsze nehéz kérdés, de ő is csak egy gyerek.
Később örökbefogadhat a párjával, ha szeretnének gyereket. Én inkább ezt az utat választanám.
milyen betegség az hogy 2 évig eshet még teherbe utána már ne számítson rá? (Tényleg érdekel!)
én támogatnám a lányom ebben, de természetesen nem beszélném rá, de ha ő gyereket szeretne vállalni emiatt ennyi idősen akkor mellette állnék
Ha a gyerekem lenne, akkor is elmondanám neki az ellenérveimet, de természetesen ha hajthatatlan és szeretné ezt, akkor támogatnám benne.
Nyakamat rá, hogy te vagy a lány, akiröl szol a kérdés. Az mi, hogy el lett vetélve? Az utolso 6 sorban kb egy darab vesszö nincs, azt nem nagyon értem.
Hogy hogy már csak 2 évig lehet gyereke? Mi ez a betegség, aminél ezt igy elöre lehet tudni? Tuti nem szülnék 16 évesen gyereket, hogy otthon neveljük a szüleimmel közösen. Minden kisbaba megérdemel egy családot, apukát ls anyukát is. Ki lenne az apukája? Volt itt pár napja egy hasonlo kérdés, azt se igazán értettem.. kivel akartok ti gyereket csináltatni magatoknak?
Nem én vagyok én a lány barátnője vagyok kiskora óta és minden problémáját nekem mesélte előbb mint a szüleinek szóval nem nem én vagyok az a lány csak amikor a véleményemet kikérte erről megse tudtam szólalni ígyhát gondoltam itt érdeklődöm előtte, és az örökbefogadásra is gondolt de saját babát szeretne persze az örökbefogadással sincs baja de azt mondta ha már gyereke lesz olyan legyen amiben az "ő vére folyik" idézem tőle!
Ő sem rajong érte hogy ilyenkor kell de ha ezen a két éven múlik és még akkorse biztos akkor hajlandó rá.
valamit baromira félreértett a barátnőd, ilyen nincs hogy mert volt 2 abortusza ezért talán még 2 évig szülhet utána nem...
nem semmi a csak ennyi idősen már 2 abortusz.. és nem nem csak a pasi hibája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!