Azmostmindegy! kérdése:
Mekkora az esély rá, hogy terhes a barátnőm?
Figyelt kérdés
A menstruációja után 1 nappal, azt a fajta védekezést alkalmaztuk, hogy mielőtt beraktam volna neki, előtte alaposan megtöröltem a makkom is meg az egészet.. Aztán 2-3szor ki-be dugtam neki, majd kivettem és megint megtöröltem.. Most pedig késik a menstruációja, de fel is van fázva..2015. júl. 30. 06:36
1/8 anonim válasza:
Tehát védekezés nélkül szexeltetek... van rá némi esély. Hadd kérdezzem meg az mi célt szolgál hogy törölgeted magad? :DD
2/8 anonim válasza:
erdekes eljaras, kifejtened a hatasmechanizmust?
3/8 A kérdező kommentje:
#2.. Kérdezz!!!
2015. júl. 30. 06:55
4/8 anonim válasza:
Ó, mindjárt teljes meggyőződéssel megmagyarázza, h így megszabadul az előváladéktól... mert az ugy csak oár lökésenként távozik szerinte vagy talán érezni véli, amit nem is lehet...
Szomorú hogy ennyire buták és felelőtlenek a fiatalok!
5/8 anonim válasza:
az előváladék nem kivül van....belül meg gondolom nem tudod megtörölni,mi értelme van ennek?
Amugy esély van a terhességre,ha már késik neki,csináljatok tesztet!
6/8 anonim válasza:
Csak egy kérdés: miért nem használtatok gumit? Tényleg érdekel, hogy mi visz rá erre a bohóckodásra valakit, aki utána meg itt parázik, hogy jaj, lehet, hogy terhes. Na meg azt is kötve hiszem, hogy így olyan fenemód élvezetes lehet a szex.
7/8 anonim válasza:
Az ilyet komolyan nem értem... Én megértem, hogy nem olyan jó gumival, de ennél a félpercenkénkt törölgetésnél titi jobb, meg ennek értelme sincsen. Most komolyan, hogy a francba gondoltad, hogy ezzel elérsz bármit is?
8/8 anonim válasza:
a helyes megoldás az esemény utáni tabletta.
de ha ezzel elkéstetek nem árt csinálni tesztet.
gondolom nem kérsz az oktatásokból,de tényleg nem értem,hogy jut valakinek ilyen eszébe,hogy neki áll törölgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!