Az elég pisis-kakis pelus az mennyit jelent? És a pisis az milyen pisis?
Figyelt kérdés
Csak annyi, hogy érezhetően pisilt bele vagy többnek kell lennie?2008. szept. 4. 22:29
1/4 anonim válasza:
A kaki az mindegy,hogy mennyi minnél hamarabb ki kell venni.A nagyon pisis,mikor benyúlsz a lába közé és érzed,hogy vastag és nehéz,tehát sok van benne.
2/4 anonim válasza:
A kaki anyatejes babánál az sem baj,ha 2 hetente egyszer van.(Állítják a gyerekorvosok,de szerintem még egyik sem járt úgy,h a gyereke nem kakilt egy hétig,és utána napok óta tartó óriáskinlódás után lett kaki.De tény,h nem kell kétségbeesni,ha nincs minden nap.)Pisi az azt jelenti,h ha minden szopikor tisztába teszed,akkor legyen pisi a pelusban.Jártam úgy is,h a pelusban érezhetően nem volt valami sok pisi,és az első dolga az volt a gyereknek,h összepisilte a pelenkázót.
Tapasztalatból tudom,h létezik fél kilós pelenka,de azért nem az a számottevő.
3/4 anonim válasza:
Az én babám anyatejes,2hósak vagyunk de még nem volt olyan nap,h ne lett volna kakis,sőt ma pl reggelig 3at is kaptam..nem tudom de én meg is ijednék ha egy hétig nem lenne,nemhogy 2hétig.Az sztem nonszensz,mert akkor nem működik jól valami kiválasztó szerv sztem.A pisis meg igaza van az előttem szólónak ha megfogod és jó nehéz akkor tele van.Nekem mindig jelez ha van benne valami..szval nálunk ez nem gond.Sosem hagyon alatta
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Csak arra voltam kíváncsi, hogy amikor azt mondjuk legyen elég pisis pelus az nem feltétlen "fél kilós" pelust jelent, hanem azt, hogy pisilt valamennyit bébi.
2008. szept. 6. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!