A kisbabám most 4,5 hónapos és 9,5 kg. Miért ilyen nagy a babám?
Figyelt kérdés
Mindenféle mérettáblázatból kilóg. Szoptatom, napi 5-ször eszik kb. 150-200 gr-ot. Azt olvastam ez normális. Mégis mindenki azzal szekál, hogy túletetem a babát.
A gyerekorvos csak annyit mondott, hogy nem kell aggódni, örüljek, hogy szépen nő. De igazából meg sem vizsgálta, amikor mondtam neki, hogy szerintem túl nagy.
4,12 kg-val született, tehát eleve nem volt kicsi, de azért ez mégiscsak ijesztő, Miért nő ennyire?
2008. szept. 4. 20:32
1/6 anonim válasza:
Eleve nagy súllyal született, úgyhogy nem csodálom, hogy most ekkora. Ha hosszra is szépen nő, akkor nagy probléma nem lehet. Meg ha a doki is azt mondta, hogy nincs gond, akkor ne aggódj.
2/6 anonim válasza:
nagy sulyal szuletett, szepen gyarapodik meg ez azt jelenti hogy nagyon jo a tejed amitol szepen fejlodik!
3/6 anonim válasza:
Ne aggódj! Minden rendben van vele, és szoptatással nem tudod túletetni, a tejedtől nem fog elhízni, hanem csak aranyosak lesznek a kis hurkái :-) Ez teljesen normális. Az én kisfiam most 5 hónapos és 8,6 kg, 3900 grammal született, hasonló cipőben járunk mint ti, de én örülök neki,hogy olyan szépen fejlődik. HIdd el, ez sokkal jobb mint aggódni, hogy nem hízik eleget a baba. További boldog babázást! :-)
4/6 anonim válasza:
AZ én fiam 3500g született és most néztem meg,ilyen idősen 8700g volt,ő is csak anyatejet kapott.Szerintem a tiéd se baj hogy ekkora,később csökkenni fog ez a gyarapodás.Mi most 2 évesek multunk,16,5kg -nem kövér csak kötött kis lurkó.Ja és mindenki csodálkozott amikor 11 hónaposan elindult a "nagy" súlya miatt.Úgyhogy ne aggódj!
5/6 anonim válasza:
Anyatejjel nem lehet túleteni csak tápszerrel! Majd ha többet mozog letornázza. A cseszegetőknek meg mond, hogy neked így tetszik és kész!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyosak vagytok!
2008. szept. 5. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!