Babámnak 2 óránként adok enni de olyankor csak nyammog. Lehet, hogy félreértem a jelzéseit. Segítenének? (Többi lent).
Szóval egy ideje 2 óránként kap enni (anyatejes), de nem nagyon eszik csak nyammog, jatszik a cicivel. Azert adtam neki mert nyafogott, sírt es ugy gondoltam éhes. Most elbizonytalanodtam, lehet hogy ki kellene húzni a ket etetes közötti időt es akkor enne rendesen? Ma pl el kellett mennem, anyukamra bíztam a babat, be volt készítve lefejt tej, ha nem erek haza es nagyon sír, akkor adjon neki enni. 4,5 ora múlva ertem
haza es simán kibirta, sot amikor cicire tettem akkor se volt mohó. Lehet, h félreértettem a jelzéseit es nem is volt éhes? At kellene álnunk a 3-4 óránkénti evésre? Vagy a meleg miatt nincs étvágya? Húzzam az időt es figyeljem, hogy éhes e vagy mi baja? Mit javasoltok? Amugy 3 hónapos.
3 hónapos baba szerintem nem éhezik meg 2 óránként ha rendesen eszik.
itatod? ebben a melegben arra gondolnék, legalább fél óránként kínáld meg vízzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!