Miért van az üveges bébi kajában cukor és kukorica keményítő?
Normális hogy egy négy hós babának cukrot meg ilyeneket tesznek az ételébe?
Elsőször akartam ilyesmit venni, de teljesen elhűltem mikor elolvastam hogy, mi van bennük..
Nem tudom, de én is nagyon kiakadtam. A kezdő üveges kajáknál alapesetben pl. a répapüré összetétele répa, víz kéne hogy legyen, annyi vízzel, amennyi a pürésítéshez szükséges.
Nem, nem normális dolog az, hogy négyhónaposaknak ajánlott bébiételekbe cukrot és keményítőt tesznek, és igazad van, ha nem akarsz ilyen bébiételeket megvenni. (Ügyes vagy, hogy megnézted a címkét, nagyon sokan nem teszik meg. Mi botmixert vettünk, igyekeztem bio vagy jó minőségű zöldségeket, gyümölcsöket venni, házilag csináltam a püréket és jégkockatartóban fagyasztottam le őket. Így mindig tudtam, mit eszik a gyerek.)
Ha van elég pénzed, megpróbálhatsz bio boltokban babakaját venni, azok nincsenek tele cukorral és keményítővel, csak nagyon drágák (Sunval, Holle és még néhány márka).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!