Sportbabakocsit milyet érdemes venni 7 hós babának? Használtat vagy újat?
Figyelt kérdés
Utazáshoz kellene még egy babakocsi, ami könnyű, összecsukható. Szerintetek használtat érdemes venni, és ha igen, hol? Esetleg valakinek nincs eladó? Vagy tudtok boltot, ahol olcsón meg tudnám venni.2010. márc. 6. 09:28
1/2 anonim válasza:
Én múlt évben a babaszoba oldalon vettem egy csajtól,most is vannak,nézz el az oldalra. Apróhirdetésekben és az adok-veszek csevegőben is van. Ha van a közeletekben bababizi vagy szoktak tartani bababörzét, ott is érdemes megnézni. Én chiccot vettem, könyű,esernyőre összecsukható, buszozni is szoktam és azért választottam ilyet. Már sok jó kocsi közül lehet válogatni, csak az ár szab határt... :o)
2/2 anonim válasza:
Már 9000 ft körül vannak új sportbabakocsik.
www.arzuhanas.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!