18 hós babátok akinek még 2-szer 3 -szor ébred éjszaka, hánykor alszik el este és hánykor ébred reggel?
mi sokat szenvedünk az alvással. már nem szopizik, de éjszaka párszor felriad, odaadom a cumiját és alszik tovább. ritka az, hogy végig aludjon éjjel.
általában reggel 7 körül kel, ha nem kel magától akkor ébresztem. fél 12-12 között alszik, ha 2-ig felébred akkor este olyan 8-fél 9 körül alszik el, attól függ, hogy milyen volt a napja (voltunk-e kint, mennyit mozgott, mit játszott). én bizony reggel is, délután is felébresztem, ha úgy látom, hogy sokat alszik, mert ha túl sokáig alszik reggel, akkor későn alszik ebéd után és este 11ig is fent van.
Este 19.30-20.00 körül elalszik, reggel 6.30-7 körül kel. Éjjel többször is felkel, még szopik. Már az utolsó 4 foga jön, remélem utána normalizálódik a helyzet és le tudom szoktatni az éjjeli kelésről/szopizásról.
A tiéd mikor alszik, ébred?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!