Hol tudnék rizs-, kukorica- vagy zabpehelyt venni, ammit adhatnék 6 hós babámnak?
Figyelt kérdés
A gyumolcs- és zoldségpépekkel szeretném kevernni. Ma éztem a Tescoban, de nem találtam babáknak valót. Vagy nincs is kulon nekik?2010. márc. 5. 21:50
1/10 anonim válasza:
Bio boltba tutti kapsz szerintem.
3/10 anonim válasza:
Bio boltban tuti de szerintem DM-ben is én ott vettem zabpelyhet a fiamnak.
4/10 anonim válasza:
Szia!
Én a LIDL-ben szoktam venni a zabpelyhet.Megszoktam picit főzni hogy puhább legyen,így keverem bele a gyümölcs vagy a joghurt közé.
5/10 anonim válasza:
Én a dm-ben szokktam biot venni..a kukoricapelyhet az én lányom nem ette meg.:-(
7/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat! A DM-es zabpehely az kimondottan babáknak való? vagy adhatom neki a rendeset is?
2010. márc. 6. 12:25
8/10 anonim válasza:
Az egyik dm-es válaszoló vagyok. Nem kimondottan babáknakvaló,a bio részlegen van. Egyébként szerintem ha rá is lenne írva az csak üzleti fogás (ez csak az én véleményem)..szerintem akár babáknak való akár nem nincs köztük különbség.
9/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok megint. Instant zabpehely atescóban a tápszereknél van, Kölln márkájú. én azt is használtam, nagyon jó. és erre rá is van írva, hogy babáknak van.:-)
10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom :))
2010. márc. 7. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!