Az idei nyaralásra már a 3 hónapos babánkat is visszük. Szállodába megyünk, mire érdemes odafigyelni?
ha szoptatsz akkor arra hogy mit eszel? nekem anno sikerült valami romlottat ennem, kórház lett a vége.
ha nem szeretnéd hogy köztetek aludjon akkor vigyetek neki utazós ágyat. jó pihenést
Most voltunk 3 hós babával nyaralni.
Előre érdeklődj, hogy babakádat, utazóágyat adnak-e, nekünk adtak, így azt nem kellett vinni. Mi vittük a saját fejvédőjét, és a kis plüssjátékát, így a kiságya ugyanúgy nézett ki, mint otthon. - Nem volt gond az alvással.
A félpanzió tök jó, én mindig megetettem mielőtt lementünk reggelizni/vacsorázni, így általában átaludta az étkezéseinket a babakocsiban. (Arra figyeltünk, hogy ne pont klíma alá üljünk a pici miatt.)
Mindenhova babakocsival mentünk, senkit nem zavart, nem néztek ránk ferde szemmel. Modnjuk szinte majdnem minden család kisgyerekkel volt, így nem lógtunk ki :)
Esetleg vigyetek szemeteszsákot a pelusoknak, bár én kértem a szobaasszonyoktól.
Nálunk nem volt egyáltalán sírás, az éjszakákat már 6 hetes kora óta átalussza, napközben babakocsiba volt mellettünk a medence partján árnyékban.
A napirendjét próbáljátok ott is tartani (fürdés, esti alvás), hogy ne legyen utána probléma ha hazaértek.
Jó nyaralást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!