Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lesz valamikor jobb, könnyebb...

Lesz valamikor jobb, könnyebb egy babával, vagy minden kornak megvan a nehézsége?

Figyelt kérdés

6 hónapos, és alig várom, hogy elkezdjen kúszni-mászni, úgy igazán együtt játszani velünk, kifejezni magát, mert azt érzem sokkal tartalmasabban tudnánk tölteni az időt és mindketten jobban élveznénk az együttlétet. Ez csak ábrándozás? Volt aki erre azt mondta, hogy akkor meg egész nap a nyomában kell lennem, figyelnem rá, hogy ne okozzon bajt, és akkor meg azért nem fogom tudni felhőtlenül élvezni és visszasírom, amikor még csak letettem valahova, és ott maradt.

Hogy van ez, ti hogy éreztétek?

2015. júl. 18. 09:38
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Így már mindjárt optimistábban látom a jövőt (és a jelent is), köszönöm! :)
2015. júl. 19. 20:39
 12/12 anonim ***** válasza:

Féléves kora után javult de igazán egy éves kora után lett jobb.Akkor már jártunk játszótérre sok ismerősünk lett azóta, nem is vagyunk annyira bezárva és ez rengeteget dobb a dolgon.

Jönnek a hisztik, mászik és fut mindenhova de ezerszer értelmesebb és nagyon jópofák tudnak lenni.

De nyugi úgyis nosztalgiázol majd én is szoktam pedig csak 16 hónapos :)

2015. júl. 20. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!