Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nestle Junior 1+ vaníliás...

Nestle Junior 1+ vaníliás tejital. Hol a legolcsóbb? Mi a hígítási aránya?

Figyelt kérdés
Jelenleg Hipp 3 plus tápszert kap a babám, 11,5 hónapos. lassan átváltanék valami ilyesmi babatejre, ha anyagilag is megérné, csak nem tudom, hogy hol érdemes megvenni, láttam a brendonban 1300 forint és 400 gramm, a dobozon csak annyi látszik, hogy ez 13 adag. (neten láttam, a kezembe nem tartottam a dobozt, akkor nem lenne kérdés.:)) ugyanúgy kell hígítani, mint a rendes tápszereket? 1 kanál + 30 ml víz? és hány g egy kanál? mindig ráírják. valaki megnézné? ki szeretném számolni, hogy jobban megéri-e.
2010. márc. 5. 10:13
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Fiam 13 hónapos,felváltva kap tejitalt és 3 tápszert a tápszer is változó mert hamar megunja,jelenleg Humana(almás és banános-vaníliás)

Nestle Junior 1+ nekem most éppen sima van nem a vaníliás,az árát sajnos nem tudom megmondani,erre 14 adag van írva.Az adagolás ugyan az:

1 kanálhoz - 30 ml víz

1 kanál - 4,63g

Általában akkor veszem ha akcióban van igaz akkor is ritkán,és nem akarja a tápszert meginni.Szerintem a tápszer jobban megéri,már csak azért is mert az változatosabb ízekben kapható.

2010. márc. 5. 13:04
 2/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a kimerítő választ! :)
2010. márc. 5. 17:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Most a Brendonban akciós. Ha jól emlékszem, 1250 Ft.
2010. márc. 5. 20:07
 4/8 anonim ***** válasza:
A NESTLÉ JUNIOR DRINK 65% BÚZALISZT,kész röhej inkább valami tej alapú italt itass a piciddel, és ráadásul a legdrágább a piacon, végül is felment a liszt ára nem igaz?!!!!
2010. okt. 18. 09:44
 5/8 Talmásiné Erika Anna válasza:
ÓÓ! kezdem kapisgálni,most hogy már vagy a 3.-4. fórumon olvasom ezt a búzalisztes baromságot :-) Olcsó reklám valamelyik konkurens cégnek :-)AZ a búzaliszt hidrolizált,és könnyen emészthető,én konkrétan rákérdeztem egy dietetikusnál,és nincs az égvilágon semmi probléma vele,így azt javaslom más is tegye ezt.
2010. nov. 29. 20:58
 6/8 Talmásiné Erika Anna válasza:
ja és hozzátenném,hogy tej alapút nem ajánlott adni,mivel a fehérjét valóban nehezen emésztik meg...
2010. nov. 29. 21:00
 7/8 anonim válasza:
Kedves hozzászóló! Kíváncsi lennék, hogy miért tartod a gabonalapú termékeket röhejesnek? A gabonafélék kifejezetten hasznosak mind a babák, mind pedig a felnőttek számára is. A táplálkozási szakemberek szerint is, a gabonaféléknek kell a legnagyobb arányban lenniük az étrendben. Miért annyira hihetetlen az, hogy ha egy gyártó az olcsó, egészségtelen, bevizsgálatlan babakajáktól elzárkózva, valamilyen egészséges, valóban tápláló és bevizsgált terméket dob piacra?
2010. dec. 1. 11:13
 8/8 anonim válasza:
Kedves Talmásiné Erika Anna! Örülök hogy valaki szakmai infókra hagyatkozva origat be a fórumokra, nem pedig valamilyen csinált indokkal. Sajnos nekünk anyukáknak nehéz eldöntenünk, hogy melyik baba termék a legjobb, mert mindenki mást mond, és sajnos néha még a védőnők, orvosok sem tudnak segíteni a babatáplálás témakörében. Mi is próbáltuk már ezt a fajta babaitalt, mi nagyon elégedettek voltunk vele, jó hogy ezt egy hozzáértőbb is megtudja erősíteni. :)
2010. dec. 12. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!