Pécsen hol vannak jó kis bababoltok? Kiságyat szeretnénk venni a pocaklakónak. Brendon és Ferencesek utcája kilőve.
Figyelt kérdés
2008. szept. 4. 09:33
1/11 anonim válasza:
Hát akkor sok választásod nem maradt. Mi a Baby Shop-ban vettük az összes ilyen dolgát, és nagyon meg vagyunk elégedve a kisággyal is meg mindennel. Te ott miért nem vásárolsz? A Brendon a milliomosoknak való sajnos én mem agyok az. Maradt az Árkád mellett a Régió fölötti üzlet az első és a második emeleten találsz cuccokat, de drágábban mint a Baby Shop. Más helyet én nem tudok. Esetleg használtan a Király u. végén van egy kis üzlet a bal oldalon, de én semmi használtba nem rakom a gyerekemet.
2/11 anonim válasza:
Szia. A Plázában van egy bolt, ott is jó cuccok vannak. Én most ott vettem elég jó áron babakocsit.
3/11 anonim válasza:
a plázában 2 bolt is van: Kölyökzóna és Babycenter
4/11 A kérdező kommentje:
Nem nem vásárolok ott, csak kíváncsi voltam merre vannak még hasonló helyek. Semmi bajom nincsen velük, csak keveslem a kiságy választékot és még körül szeretnék nézni alaposabban. Én sem vagyok gazdag, éppen ezért. Egy kiságy volt 14eFt-ért, de ennyi erővel hurkapálcából is összeragaszthatnám. A második választás 26eFt-ért futott.
2008. szept. 4. 12:01
5/11 anonim válasza:
Mi is az Árkádfelett vettük meg a kiságyat.Ott volt a legolcsóbb.fenyőből már 8.000-től vannak.A célnak tökéletesen megteszi,arra a rövid időre,amíg használja.
6/11 anonim válasza:
A Plázában lévő bababoltok választéka szerintem elég jó. Kiságy 11000 forinttól kapható+ a kiegészítők és a matrac. Én is ott vásároltam.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! És még annyit kérdeznék, hogy pontosan mi a különbség a szivacs és a kókuszmatrac között, hogy ennyivel drágább a kókusz?
2008. szept. 5. 08:23
8/11 anonim válasza:
a kókuszmatrac jobb a gerincének, jobban tartja. antiallergén, szellőzik rendesen. természetes anyagból készült. mi a plázában vettük 10 ezerért, de a ferencesek utcájában van akció, ott talán 8 ezer, ha jól emlékszem. szept. 30-ig be lehet váltani v.mi kupont, így kedvezményt kapsz.
9/11 anonim válasza:
nézd meg a honlapjukat!
www.babyshoppecs.hu
10/11 anonim válasza:
mi a brendonban vettünk kiságyat. nagyon szép fenyő. 9 ezerért. már 3 hetes a babám, benne alszik, és tökéletesen megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!