1/27 anonim válasza:
Mosolygok és megköszönöm a bókot többes számban, a baba nevében is: Köszönjük szépen.
4/27 A kérdező kommentje:
Dehát ez inkább negatív! Szerintem az mondja hogy aranyos, akinek nem tetszik igazán.
2015. júl. 14. 19:09
5/27 anonim válasza:
Miért, akinek tetszik, az mit kéne mondjon?
6/27 anonim válasza:
Azon, hogy aranyos, mi a negatív? Én nem értelek. Ha egyszer aranyos, akkor mit mondjon??
7/27 A kérdező kommentje:
Szép, cuki, édes. Stb
2015. júl. 14. 19:12
8/27 anonim válasza:
Igaza van a kérdezőnek, én is mindig azt mondom egy olyan babára aki nekem nem tetszik h de cuki vagy aranyos... Amelyik manó szép azt megdicsérem h de szép vagy de gyönyörű baba.
9/27 anonim válasza:
"Dehát ez inkább negatív! "
A negatív az, amikor azt mondja: Hú, de piros a feje, mindig ilyen marad? vagy Azta, de nyomi a koponyacsontja...
Az aranyos a cuki szinonímája.
10/27 anonim válasza:
Sosem vettem ezt negatívnak, és használom is ezt a szót, mert ha egyszer aranyos, akkor nem használok olyan szót, ami tőlem távol áll, pl. cuki, édes. Nem az aktív szókincsem része, az aranyos pedig igen. És az aranyos azt jelenti, hogy aranyos. Nem többet nem kevesebbet. Szerintem ne akarj minden áron rosszat belemagyarázni, mert teljesen felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!