Bababarát lakás járóka nélkül, hogyan értétek el ezt? Hol vettétek az eszközöket hozzá? Köszönöm 7,5 hónapos nagyon aktív kisfiú anyukája
Mi semmit nem vettünk,járókánk sincs, lányunk egy éves múlt, nagyon aktív,egész nap jön-megy-rohan, ülni csak akkor ül ha eszik, és akkor van nyugta amikor alszik... :o)
Gondolom sarokvédőt meg szekrényzárat és társait szeretnél venni. Rengeteg oldal van ahol lehet kapni, babás boltokban is látni, aztán nemrég olvastam hogy ikea-ban is vettek,meg tesco,interspar,tesz-vesz,vatera ahol még lehet kapni. Neten pl: bookline.hu,bababirodalom.hu,babaszoba.hu
nekünk semmi ilyesmink nem volt. konnektordugó és kész.
meg elapkoltam ami veszélyes volt rá nézve.
le van kerekitve alapbol a szele mindennek (elorelatoak voltunk :)), meg ikeas plussallatokkal osszecsomoztam a szekrenyeket, hogy ne tudja kinyitni
hidd el, okos bebi rajon a kornyezetre (pl a fiam imadja nyalogatni a radiatort :))), es ugysem hagyod ugy magara
a plussallatokat utalja ezert a modemet meg az eloszto elott plussok vannak, kozelukbe se megy :D
konnektordugot azt hiszem az ikeaban vagy mediamarkban vettunk
Nálunk nagy kedvenc, és sajnos nem elpakolható az asztali számítógép.
Áramból kihúzva van, amikor nem használjuk, amikor pedig azon dolgozunk, akkor elhessegetjük a kicsit. Az egér és a klaviatúra madzagját azt pillanatok alatt megtalálja, akár hová teszem, így azt reggel már le is pakolom a földre, úgy nem érdekli:D
A dvdknek azt hittük biztos helye van, tévedtünk, kb 20perc után mindet lepakolta...
és nagyon sok holminkat úgy lehetne elzárni csak a kicsitől, ha a lakás oldalait kitologatjuk valamerre, sötét szobát csinálva a nembabás holmiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!