Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes mindkét agyhártya...

Érdemes mindkét agyhártya gyulladás elleni oltást beadatni a babáknak?

Figyelt kérdés
A meningococusra és a penaunococusra (nem tudom hogy írják)gondolok
2008. szept. 3. 18:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Az utóbbi,a pneumococcus,lehet kötelező lesz,majd idővel kiderül.(Jellemzően még az orvosok sem tudnak semmi.)

Nálunk van orvos a családban,és ő a bárányhimlőset ajánlotta,a többit feleslegesnek tartja.Én sem pártolom az öszzes védőoltás beadatását,mert gyengíti a babák immunrendszerét.

2008. szept. 3. 18:54
 2/3 anonim ***** válasza:
A mi dokinénink pont ennek a kettőnek a beadását javasolta. Ez a két betegség az, ami súlyos következményekkel járhat. 15 hetes kislány anyukája.
2008. szept. 3. 19:11
 3/3 anonim ***** válasza:
A mi dokink is pont ezt a kettőt javasolja csak és kizárólag és ezekt is egy éves korában mert akkor már nem kell annyi emlékeztető neki. Sem a Rotát nem javasolta sem pedig a bárányhimlőt. Amúgy a bárányhimlő sztem is egy olyan gyermekbetegség amin jobb ha átesik a gyermek. Minél több betegség ellen akarod megvédeni, annál érzékenyebb lesz a baba.
2008. szept. 3. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!