Megéri mindig ugyanabban a drogériába venni a pelust vagy mindig ott veszitek ahol éppen akciós? Melyikben lehet a legtöbb kedvezményt kapni, spórolni?
Figyelt kérdés
Elsősorban 6-os liberot használunk.
Köszi
2015. júl. 10. 12:14
1/8 anonim válasza:
én mindig dm-ben veszem mert sűrűn vannak kedvezmények, mindig van 25%-os joker kupon, pontot is lehet gyűjteni és nem mellesleg itt van szemben :)
2/8 anonim válasza:
első vagyok, libero klubba regisztráltál? ott is lehet gyűjteni a pontokat és ajándékra váltani :)
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, regisztráltam :)
Köszi
2015. júl. 10. 12:31
4/8 anonim válasza:
Én is liberot szoktam venni, de általában ott ahol akciós vagy ahova van kuponom.
5/8 anonim válasza:
Ott veszem, ahol épp akciós, Libero klubba megnézem hol milyen akció van és ott veszem. Legtöbbször dm és rossmamn.
6/8 anonim válasza:
Tőlünk két lépésre van a dm, és a törzsvásárlói 25%-os kedvezménnyel árban szerintem semmi nem veszi fel a versenyt. Ha épp nincs hozzá elég pontom, akkor az aldi pelenkája a legjobb ár-érték arányban.
7/8 Ditta323 válasza:
Brendonban Bella happy-t, ez vált be és árban is nagyon jó
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Aldisat próbáltuk, lecsúszik body nélkül :(
Bella Happy nekem nagyon vastag.
Próbáltuk még a pennyset, meglepő módon nagyon jó.
Lidl toujours még hátra van.
Most mülleres van, igazából 59 ft/db, jó pelus de nem olcsó, akkor meg inkább megveszem a liberót pár forinttal többért.
Maradok a liberonál, nekünk az a legjobb.
2015. júl. 11. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!