Mennyiben változott az életed a második gyermeked születésével?
Nem tudom elképzelni, milyen kettővel.
Tudok-e még egy gyereket ugyanígy szeretni (vagy lesz akit jobban?)?
El fogok bírni kettővel?
Most olyan kiegyensúlyozott minden, nem lesz káosz, ha újra jön egy kisbaba?
Ti hogy éltétek meg a változásokat?
Azt mondják, hogy egy újabb gyerek megszületésével az anya szeretete nem megfeleződik, hanem megduplázódik. És ez tényleg így van. :)
Nekem 21 hónap van a két gyerek között, elbírtam velük, pedig nem volt segítségem.
Az első pár hét volt nehéz, amíg a nagy megszokta, hogy már nem csak ő van.
Naná, hogy lehet úgy szeretni!
Nekem most 3 hónapos a második, és imádom őt is! Egyszerűen szuperek, és örülök, hogy ketten vannak.
Az első 6 hét nekem kicsit káosz volt, de nem rossz értelemben, csak hát meg kell szokni az új helyzetet, és a babának még nagyon nincs napirendje, tehát könnyen szét lehet ilyenkor esni. Viszont a szeretet az tényleg megduplázódik.
Én most teljesen jól élem meg a változásokat! Nekem a második baba kevesebb gondot okozott mint az első (az első nagyon új dolog, hiszen soha nem volt még gyerekem, se tapasztalatom, de másodikkal már nem ilyen a helyzet).
S el lehet bírni kettővel, azért az még nem egy olyan nagyon magas gyerekszám. :)
én is attól féletem,hogy a szeretetemet hogyan osztom meg,de most inkább duplázódott.
hogy hogyan változott?teljesebb lett,tényleg egy nagy család lettünk
zajosabb egy étkezés,kaotikus egy készülődés,nehezebb a servezkedés,programozás,-de okos szervezéssel minden megoldható
(bár én örülök,hogy nem kis korkülönbséggel születtek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!