Mennyi időre voltatok távol otthonról babátokkal?
3 hetes korában vittük először nagyikhoz, dédikhez. Azóta havonta 1 hétvégét megyünk, van, mikor elnyúlik 3-4 napra. Holnap is megyünk és csak vasárnap este jövünk. Ő jól elvan, nekem rossz, hogy ott még nincs utazóágya sem, így velünk alszik. Itthon viszont ebből nincs gond, amint hazaérünk, alszik a saját ágyában. Az a lényeg, hogy a szokásos napi rutinja lehetőség szerint legyen meg, tehát nálunk elengedhetetlen, hogy este 7-fél 8 között fürdés, utána evés és alvás. Ha pedig kajaidő van, akkor eszik, hiába játszana még papóval, mert utána csak nyűgös lesz. Ebből nem engedek.
J. 5 hónapos fiúcska anyukája
Augusztusban 1 hétig voltunk a Balatonon nyaralni 9 hós volt semmi gond nem volt, de aludtunk már anyukámék is ott sem volt semmi extra. De kórházban is voltunk már 5 napot most januárban, mindegy hol vagyunk csak a napi rutinja +legyen na meg én :D
15 hós kisfiú anyukája.
Köszönöm a válaszokat! Jobbulást kívánok a babádnak!
2 hét kirándulást bevállalnátok kb. 13 hónapossal?
2 havonta járunk haza vidékre szüleimhez mióta megszületett 1-2 hétre, semmi gond nincs vele, itt más játékok vannak, de persze hozunk az otthoniból is, örül az ujdonságnak, jól elvan, én meg tudok pihenni kicsit míg szüleim nővérem játszik a lányommal.
Mikor haza érünk bejárja a lakást, előveszi a játékait, nem viseli meg, emlékszik mindenre mi hol van hogy működik. Most 1 éves.
Simán.
6 hetes kora óta megyünk nagyszülőkhöz vidékre, 4 óra autó oda, 4 óra autó vissza, általában hétvégére megyünk-péntek estétől vasárnap estig- de ha lehet hosszú hétvégére megyünk, mikor ünnep van, hogy többet ott lehessünk.
Most karácsonykor több, mint 2 hetet voltunk ott.
Ha időben kezded vinni, nem viseli meg se az elmenetel, sem a hazajövetel.
Nyáron nyaraltunk egy hetet, egy éves volt, azzal sem volt semmi gond.
Máshol csak látogatóban voltunk egy-egy délutánra, de sehol nem volt gond vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!