Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi időre voltatok távol...

Mennyi időre voltatok távol otthonról babátokkal?

Figyelt kérdés
Értem itt akár kirándulni, akár nagyszülők... Hány hónapos volt akkor babátok? Hogy érezte magát, és milyen volt, mikor haza mentetek? Mennyire viselte meg?
2010. márc. 3. 20:47
 1/7 anonim ***** válasza:
külföldre költöztünk, 6 hetes korától járunk haza. 3-4-5-6-7 napra.:)) megszokta, szeret menni a kutyusos mamihoz:)
2010. márc. 3. 20:48
 2/7 anonim ***** válasza:

3 hetes korában vittük először nagyikhoz, dédikhez. Azóta havonta 1 hétvégét megyünk, van, mikor elnyúlik 3-4 napra. Holnap is megyünk és csak vasárnap este jövünk. Ő jól elvan, nekem rossz, hogy ott még nincs utazóágya sem, így velünk alszik. Itthon viszont ebből nincs gond, amint hazaérünk, alszik a saját ágyában. Az a lényeg, hogy a szokásos napi rutinja lehetőség szerint legyen meg, tehát nálunk elengedhetetlen, hogy este 7-fél 8 között fürdés, utána evés és alvás. Ha pedig kajaidő van, akkor eszik, hiába játszana még papóval, mert utána csak nyűgös lesz. Ebből nem engedek.

J. 5 hónapos fiúcska anyukája

2010. márc. 3. 20:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Szombattól tegnapig kórházban voltunk. Mikor tegnap betettem a kiságyába, nem győzött vigyorogni, meg köszöngetni a játékainak. 4 hós létére egészen jól bírta a távollétet, bár én nonstop vele voltam.
2010. márc. 3. 21:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Augusztusban 1 hétig voltunk a Balatonon nyaralni 9 hós volt semmi gond nem volt, de aludtunk már anyukámék is ott sem volt semmi extra. De kórházban is voltunk már 5 napot most januárban, mindegy hol vagyunk csak a napi rutinja +legyen na meg én :D

15 hós kisfiú anyukája.

2010. márc. 3. 21:20
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Jobbulást kívánok a babádnak!

2 hét kirándulást bevállalnátok kb. 13 hónapossal?

2010. márc. 3. 21:25
 6/7 anonim ***** válasza:

2 havonta járunk haza vidékre szüleimhez mióta megszületett 1-2 hétre, semmi gond nincs vele, itt más játékok vannak, de persze hozunk az otthoniból is, örül az ujdonságnak, jól elvan, én meg tudok pihenni kicsit míg szüleim nővérem játszik a lányommal.

Mikor haza érünk bejárja a lakást, előveszi a játékait, nem viseli meg, emlékszik mindenre mi hol van hogy működik. Most 1 éves.

2010. márc. 3. 21:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Simán.

6 hetes kora óta megyünk nagyszülőkhöz vidékre, 4 óra autó oda, 4 óra autó vissza, általában hétvégére megyünk-péntek estétől vasárnap estig- de ha lehet hosszú hétvégére megyünk, mikor ünnep van, hogy többet ott lehessünk.

Most karácsonykor több, mint 2 hetet voltunk ott.

Ha időben kezded vinni, nem viseli meg se az elmenetel, sem a hazajövetel.

Nyáron nyaraltunk egy hetet, egy éves volt, azzal sem volt semmi gond.

Máshol csak látogatóban voltunk egy-egy délutánra, de sehol nem volt gond vele.

2010. márc. 3. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!