Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha hosszabb program van...

Ha hosszabb program van kilátásba, pl. orvoshoz kell menni, a szopizós babáknál hogy oldjátok meg az etetést?

Figyelt kérdés
Én fejni nem tudok, vigyek tápszert? 4,5 hetes a babám, csípőszűrésre kell mennünk, 2-3 óránként eszik ahogy kedve tartja.
2010. márc. 3. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:
vagy megeteted ott egy csendes zugban,vagy üvölteni fog hazáig.szerencsére az én fiam kibírta.
2010. márc. 3. 19:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekünk nyárra esett a csípőszűrés, akkor a kocsiban etettem. Télen nagykabátban nehezebb, de szerintem bárhol találsz félreeső zugot, meg tudod szoptatni. Tudom, ilyenkor még én is szégyenlős voltam, de el fogsz jutni oda, hogy nem érdekel, hol vagy, ha éhes a baba, elő a cicit, aztán hadd szóljon. :-)
2010. márc. 3. 19:11
 3/7 anonim ***** válasza:
lefejtem tejet, és azt vittem el.
2010. márc. 3. 19:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nagyobb ruhadarabot (nagy pelenkát) borítottam a vállamra és a picurra és úgy szoptattam meg. Elbújtunk alá :)
2010. márc. 3. 19:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én vékony takarót viszek, azt elénk és voila mehet a nagy zabálás:) Jó elvonulok,de azért a wc-e nem ülök be...fojjjj én sem eszek ott akkor a gyerek miért tegye nem? ^^
2010. márc. 3. 19:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Hova viszed? Mert ahol mi voltunk, ott van külön szoptatós szoba. Lehet, hogy ott is lesz, ahova ti mentek. Ha meg nincs, akkor is etetheted nyugodtan egy félreeső zugban vagy autóban, ha tudod.

Én fejtem és azt vittem, mert mi csak fekve tudunk szopizni, úgyhogy én nem tudtam volna megetetni. Mi szerencsések voltunk, mert kb. 1 óra alatt végeztünk, röntgennel, vizsgálattal együtt, pedig a védőnő is azt mondta, meg minden ismerősünk, hogy úgy készüljek, egy egész napos program lesz. Én vittem bőven magunknak is kaját, meg a fiamnak is, hát nem kellett...:D

2010. márc. 3. 21:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Sok helyen ha mondod az asszisztensnek, hogy szoptatnod kéne akkor beengednek mondjuk egy vetkőzőfülkébe. Anyukám rendelőben dolgozik és a csípőszűrős asszisztens mondta, hogy mindig figyeli az anyukákat és szól nekik, hogy bejöhetnek szoptatni ha éhes a baba. Mondjuk ez emberi hozzáállás kérdése is, és általában azért nem százan állnak kint.
2010. márc. 3. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!