Péntektől Tescoban akciós triciklik közül melyiket vegyük 1 évesnek?
1 éves fiamnak kellene szülinapra. Van 5000-ért biztonságiöves, tolókaros, de nincs hozzá lábtartó,se körben védő műanyag.Van 15-ért lábtartós, körben műanyag védős és van ugyanez csak táskával, napvédővel 20-ért.
Nem szívesen adnánk ki 20-at mert mivan ha mégsem tetszik...
Én is azon a véleményen vagyok h inkább az elsőt. a második inkább bébitaxiként funkciopnálna nem? és szerintem is ahhoz drága hogy ha nem is lesz vmiért jó nektek.-.
meg amúgy se lesz a tescoban pár darabot fognak küldeni mindenhova azt meg lenyúlják a "bennfentesek" szokás szerint :(((
én már nem is hajtok ilyen akciókra a tecsóban sose..
Valóban felesleges még,de az én lányom is kapott karácsonyra triciklit akkor volt 15 hónapos.Még most nyáron is korai lesz mert nem éri el a lába a pedálokat.Viszont tolókaros,szülőkormányos és nagyon élvezte amikor kipróbáltuk,leváltom vele a babakocsit..
Ami fontos hogy legyen lábtartó, és körben műanyag védő,próbáltam annélkül csak simán bekapcsoltam az övet, de úgy kifordult az ülésből.
A napernyő az elhanyagolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!