Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen természetes fertőtlenít...

Milyen természetes fertőtlenítőszerrel tisztítsam azokat az elemes játékokat, amiket a kicsi a szájába vesz, de nem érheti víz?

Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 12:11
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Én az ilyen műanyag zenélős cuccokat pl. tanulócsiga, csak sima vizes tiszta pelussal szoktam áttörölni. De volt, hogy folyó viz alatt mostam le, 1 napig furán zenélt:) Másnap semmi baja sem volt.
2010. márc. 3. 12:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha a zenélős plüss játékokra gondolsz amiket letörölni sem nagyon lehet akkor azt én is szeretném tudni :)
2010. márc. 3. 12:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

csajok, én a zenélős plüssöket bevágtam a gépbe lesz ami lesz alapon 30 fokra és tökéletesen működtek száradás után :) már 2x mostam igy őket!!

Ági

2010. márc. 3. 12:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Ecetes vizes rongy.Gyakorlatilag minden kórokozót elpusztít és nem káros a babának.Én ezt használom.
2010. márc. 3. 15:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, az ecetes tisztítást kipróbálom a műanyag zenélőknél!
2010. márc. 4. 08:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen !!Én mindkét gyermekemnél ezt használom.A cumikra és a ruhákra is ecetet használok fertőtlenítéshez.Szép napot!
2010. márc. 4. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!