Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit kell nézni cipő vásárláskor?

Mit kell nézni cipő vásárláskor?

Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 07:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
3%
Jó e a fejedre!
2010. márc. 3. 07:39
 2/12 anonim ***** válasza:
48%
Hát például hogy tetszik e, Jó e a lábára, Kényelmes e, Megfelelően szellőzik e, megfelelően véd e, meg ilyeneket:)
2010. márc. 3. 07:41
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Mi is most állunk cipő vásárlás előtt.A nagyon fontos szempontok: a talpa puha hajlékony legyen, a kéreg a bokánál legyen, hogy stabilan tartsa a bokát, illetve legyen benne harántemelő (nem legyen lapos a talpa), vagyis ki legyen képezve a talp íve. Remélem érthetően leírtam. Ne legyen neki nagy, csak 1 számmal nagyobb, és arra készülj fel, hogy sok fajtát kell fel kell próbálnotok. Nekünk nehezebb dolgunk lesz, mert magas lábfejű kisfiam. Remélem segítettem, nem úgy mint az 1. "kedves" válaszadó.
2010. márc. 3. 07:58
 4/12 anonim ***** válasza:
94%

tehát a lényeg pont az, h semmiféle harántemelő és ilyesmi ne legyen benne. jók az elefanten, a shooshoos cipők pl. a kemény talp és a harántemelő bebizonyította már, h nem jó. a lényege a dolognak, h a baba lába tudjon mozogni benne és az izmok fejlődjenek.

[link]

[link]

2010. márc. 3. 08:02
 5/12 anonim ***** válasza:
2010. márc. 3. 08:09
 6/12 anonim ***** válasza:
93%

A gyereket mindenképpen el kell vinni. Én egy kis magán üzletben voltam, ahol az eladó megmutatta, hogyan kell a cipőt megvizsgálni a gyerek lábán. Én azt javaslom, hogy keress egy ilyen kis magán boltot, ahol értenek a dologhoz mert megdöbbentem milyen szempontokat nézett a nő. A sokadik cipő lett jó a gyerekre, holott egy laikus az elsőt is jónak gondolta volna.

Az ilyen helyeket, hogy Brendon nem javaslom mert nem értenek az eladók a dologhoz.

Én ebbe a kis üzletbe először egyedül mentem, és a nő közölte hogy így nem lehet cipőt választani, majd ő megmondja, hogy jó e vagy nem.

2010. márc. 3. 08:23
 7/12 anonim ***** válasza:
90%
Igaza van a 7:58-asnak, nekem is ezt mondták az ortopédián. Lényeg, hogy jól tartsa a bokát, mindenképp fogja hátulról is és ne legyen harántemelős semmiképpen, elefantenek nagyon jók, nekünk ezt tanácsolták. sok sikert!
2010. márc. 3. 14:42
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!
2010. márc. 4. 10:36
 9/12 anonim válasza:
Valaki megírná nekem, hogy mi az a harántemelő? Nagyon szertném tudni. Köszönöm.
2010. ápr. 7. 22:53
 10/12 A kérdező kommentje:

Szia!

Én nem tudom de majd kiemelem a kérdést és biztos válaszol majd valamelyik anyuka. :-)

2010. ápr. 8. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!