Mit kell nézni cipő vásárláskor?
Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 07:36
2/12 anonim válasza:
Hát például hogy tetszik e, Jó e a lábára, Kényelmes e, Megfelelően szellőzik e, megfelelően véd e, meg ilyeneket:)
3/12 anonim válasza:
Mi is most állunk cipő vásárlás előtt.A nagyon fontos szempontok: a talpa puha hajlékony legyen, a kéreg a bokánál legyen, hogy stabilan tartsa a bokát, illetve legyen benne harántemelő (nem legyen lapos a talpa), vagyis ki legyen képezve a talp íve. Remélem érthetően leírtam. Ne legyen neki nagy, csak 1 számmal nagyobb, és arra készülj fel, hogy sok fajtát kell fel kell próbálnotok. Nekünk nehezebb dolgunk lesz, mert magas lábfejű kisfiam. Remélem segítettem, nem úgy mint az 1. "kedves" válaszadó.
4/12 anonim válasza:
6/12 anonim válasza:
A gyereket mindenképpen el kell vinni. Én egy kis magán üzletben voltam, ahol az eladó megmutatta, hogyan kell a cipőt megvizsgálni a gyerek lábán. Én azt javaslom, hogy keress egy ilyen kis magán boltot, ahol értenek a dologhoz mert megdöbbentem milyen szempontokat nézett a nő. A sokadik cipő lett jó a gyerekre, holott egy laikus az elsőt is jónak gondolta volna.
Az ilyen helyeket, hogy Brendon nem javaslom mert nem értenek az eladók a dologhoz.
Én ebbe a kis üzletbe először egyedül mentem, és a nő közölte hogy így nem lehet cipőt választani, majd ő megmondja, hogy jó e vagy nem.
7/12 anonim válasza:
Igaza van a 7:58-asnak, nekem is ezt mondták az ortopédián. Lényeg, hogy jól tartsa a bokát, mindenképp fogja hátulról is és ne legyen harántemelős semmiképpen, elefantenek nagyon jók, nekünk ezt tanácsolták. sok sikert!
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!
2010. márc. 4. 10:36
9/12 anonim válasza:
Valaki megírná nekem, hogy mi az a harántemelő? Nagyon szertném tudni. Köszönöm.
10/12 A kérdező kommentje:
Szia!
Én nem tudom de majd kiemelem a kérdést és biztos válaszol majd valamelyik anyuka. :-)
2010. ápr. 8. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!