Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bölcsivel kapcsolatos kérdés?

Bölcsivel kapcsolatos kérdés?

Figyelt kérdés

mikor kell beiratni, mi a feltétele ,csak szeptembertől lehet vinni a babót? márciusi a kicsim ezért kérdem.

hogy zajlik, a legközelebbi bölcsit kell felkeresni? mikor kell elkezdeni bölcsit nézni?

2010. márc. 2. 18:24
 1/5 anonim ***** válasza:

hát a szeptemberi bölcsire, májusban van a beirató......protekcióval viszont mindent lehet....

oda kell bejelentett lakcím, ahova a bölcsi tartozik

egy évvel előtte kell jelentkezni a legtöbb helyen, és még így is van egy hosszú várólista

feltétel: szülők munkahelyéről igazolás, bejelentett lakcím, védőnői igazolás

.......magánbölcsinél vannak egyéb lehetőségek, meg hátrányos helyzetű gyereket bevesznek szinte azonnal

2010. márc. 2. 18:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 11 hós a babám, de tavaly nyáron beirattam a bölibe 2011. április 01-től.

Én abba a bölibe irattam amelyik szimpi volt. Bementem a vezetőhöz és megkérdeztem, hogy járhatna-e a kisfiam ebbe az intézménybe. Felvette a kisfiam és kitöltöttem a szükséges iratokat. Persze, amint munkába állok kell a mhelyi igazolás is.

2010. márc. 2. 18:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól függ hol laksz, nálunk Zuglóban ahol én érdeklődtem, mindig csak az adott évre lehet májusban jelentkezni!!!
2010. márc. 2. 18:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálunk nem kell előre beiratkozni. Bementem, beírattam, következő héten vittem.

Szóval kesed meg a bölcsit és ott érdeklődj, mert mindenhol teljesen máshogy működik.

2010. márc. 2. 21:29
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :D
2010. márc. 3. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!