Van aki tupperware -s cumisüveget használ? Milyen megéri?
Én kaptam egyet ajándékba, de nem jött be.
1 üveg és 1 cumi ami varibális szóval vagy kicsit vagy közepesen vagy pedig nagyon jön, na találd el mikor hogy jöjjön belőle jobbra balra kell tekergetni. Ha elrágja a gyerek a cumit akkor azt nem lehet külön kapni hozzá megint egész szettet kell venni.
Általában szeretik a gyerekek ha ugyan olyan a teás cumi mint a tejes, ezért eleve 2 üveg kell hogy legyen egy teás és egy teje.
Tejesből is jó ha van kettő, mert ha hajnalban felkel a baba enni megeteted belőle de tuti nem mosod el és sterilizálod mert örülsz ha lefekhetsz, s reggel mikor felkel a baba már csinálni is kell a következő tápszert és jó ha van kéznél tiszta üveg nem a hajnalit kell mosogatni főzni.
ÉN Avent kezdő szettet vettem 6000 ft körül van, van benne 2 tejes, 2teás cumis üveg, cumikkal, és egy játszó cumival + üveg mosó kefe. Nekünk nagyon bevált, jól bírja a sterilizálást, nem törik ha dobálja a cumisüveget, lehet hozzá minden féle tartozékot cumit fület itatófejet stb. venni, nem kopik a felirat, nem karcolódik, nagyon jó minőségű termék és így 4 üveged van 1 áráért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!