Egy kis körkérdés, hogy melyiknek mi az előnye, mi a hátránya. Pamperst használunk, de nagyon sokan dicsérik a tescos pelust. Kíváncsi lennék azok válaszára, akik esetleg mindkettőt használták már.
Használtam mind kettőt.A pampersnél a pisi ázott át, a tescosnál a kaksi folyt ki :(! Én a huggisra és a cooposra esküszöm
2010. márc. 2. 09:51
2/14 anonim válasza:
Ezt ki kellene tapasztalnod a babádon. Hiába írják, hogy ez jó vagy az jó, csak te tudhatod, hogy a te babádnak mi a jó.
Nekünk pl egyik sem volt jó. A Pamperstől kiütéses lett a babám, a tescosból meg kifolyt minden.
2010. márc. 2. 09:51
3/14 anonim válasza:
Szerintem minőségi különbség nem sok van közte, de a tecso-s zöld csomagos pelus pl 64 db-os és csak 2100 ft most.
Mi a tescos lila csomagos pelust is használtuk, azzal is tökéletesen meg voltunk elégedve.Szóval a Tesco-s cuccok között is van igényes áru :) bár a kólájukból többet biztos nem iszom :P
2010. márc. 2. 09:53
4/14 anonim válasza:
Én már sokfélét kipróbáltam, a kislányom 18 hónapos. Eddig az egyetlen, ami nem jött be, a kamillás Pampers. Még a no name pelus is jól bírta a kiképzést. Ha valami kifolyt (legfeljebb az első néhány hónapban az anyatejes kaki, 5 nap után), az bármelyik pelenkából kifolyt. A Tesco-s is nagyon jó volt, azzal se volt soha gond :)
2010. márc. 2. 09:53
5/14 anonim válasza:
9:53 nekem még egyik pelusból sem folyt ki a kaka, de a Liberonál megesett hogy átázott a pelus, Tecsosnál nem uh tényleg egyén függő lehet
2010. márc. 2. 09:54
6/14 anonim válasza:
Szerintem a Pampers a legjobb, de ha akciós a tescós akkor nappal az van rajta de éjjel mindenképpen Pampers. A múltkor olcsóbb volt a Pam, mint a Tescos.
De lényegesen a Pampers viszi a pálmát.
2010. márc. 2. 09:54
7/14 anonim válasza:
Mi szinte csak ezt a két fajtát használjuk. (A Liberó is bevált, de azt még sosem sikerült igazán kedvező áron beszerezni.) Én szeretem mindkettőt. A Pampers vékonyabb és illatos. A lila Tescós pelusnak hátul volt gumírozása, de a megújult és zöld csomagolást kapott pelus, ugyanúgy oldalt gumis, mint a Pampers.
2010. márc. 2. 09:56
8/14 anonim válasza:
nekem a DM-es a legjobb, de ha e kettőből kell választani (pamers és tesco színes) akkor tesco színes.
de tényleg ki kell tapasztalni, melyik jön be a babának.
2010. márc. 2. 09:58
9/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Igazából a Pampersnek imádom az illatát, és az oldalt gumis megoldást, de kíváncsi voltam, érdemes-e kipróbálni a tecsósat. Asszem maradok ennél.
Még egyszer köszike mindenkinek!
2010. márc. 2. 10:03
10/14 anonim válasza:
Pampers! Sokáig tescosat használtunk,de egy ideje(mióta megváltozott a csomagolása) A minősége is silányabb lett. Sose veszek már olyat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!