Az normális hogy (szinte) az egész délelőttöt átalussza?
A gyerekekkel kapcsolatban egy dolog állandó: a változás. Majd megváltozik. A holnap mindig mást hoz. :)
Nem írod, hogy mióta ilyen. Összességében nézd, éjféltől éjfélig, hogy mennyit alszik. Én a mai napig felírom három napos korától, hogy mennyit eszik/alszik (egy applikációt használok ehhez), pedig már 6,5 hónapos. Szóval összességében nézd! Abból kiderül, van-e baj (de természetesen nincsen).
És ha nem ébresztgeted mennyit alszik?
Nem kéne ébresztgetni, had aludjon ha úgy jó neki, hidd el majd felkel ha éhes :)
Köszönöm a válaszokat.
Ha nem ébresztem akkor reggel kb fél 8-kor kel, délután meg 1 körül. Azért ébresztjük reggel hogy meglegyen a napirend és apa is akkor kell hogy keljen a munka miatt igy együtt indul a nap. Délben meg azért keltem mert nem akarom hogy egy nap csak háromszor egyen...
Estéket átalussza két hetes korától. Mostanság kb 10 körül alszik el. De van hogy 11.
Ha összeszámolom akkor este alszik kb 8-9 órát. Aztán délelőtt kb 3 órát és délután max fél órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!