Miért csinálják a legtöbb mintás babatányért melaminból, ami ugye nem mikrózható?
Figyelt kérdés
És mi történik, ha mégis mikrózom?2010. márc. 1. 21:43
1/10 anonim válasza:
Nyugodtan mikrózd. 1-2 percet simán kibír, én is mikrózom.
2/10 anonim válasza:
Elsőnek igaza van!
Én is be szoktam tenni:) semmi baja..
3/10 anonim válasza:
Igen, a legtöbb babatányér melaminból készül. Hogy miért azt én sem értem. A melamin mikrohullámú energia hatására kioldódik az edényből és belekerül az ételbe, és így a baba szervezetébe is. Ettől függetlenül pár másodpercre én is beteszem a mikróba.
4/10 A kérdező kommentje:
Én is ettől félek, hogy kioldódik belőle valami káros anyag!
2010. márc. 1. 21:58
5/10 anonim válasza:
Én porcelántányérba mikrózom, utána átöntöm az övébe.(Közben jól kihűl :S) De nézek majd mikrózhatót inkább.
6/10 anonim válasza:
Amit nem lehet mikrózni, azt ne mikrózd! Ilyen egyszerű. Mer 1- perc alatt is kioldódhatnak káros anyagok.
A gyerek kajáját meg eleve legalább 1 éves korig nem tanácsolják mikrosütőben melegíteni, bár a múlt héten egy gyerekorvos már 5 éves kort mondott.
Üsd be a google-ba, keress rá káros hatásokra, lesz bőven.
Azért küldök egy linket is.
8/10 anonim válasza:
Nem tudom de én a brendonban találtam mikrózható tányért!
9/10 A kérdező kommentje:
Ha nem mikrózható, nem mikrózom. És igen, lehet kapni mikrózható babatányérokat is.
DE azt szerettem volna megtudni, hogy a legtöbb miért melaminból van? Szerintetek...?
2010. márc. 2. 16:03
10/10 anonim válasza:
Gondolom mert olcsóbb előállítani belőle a tányért.
Mindig minden a pénzről szól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!