Mikor múlik el a csapkodós korszak?
Figyelt kérdés
1 éves fiam ha közelítünk felé vagy csak közel vagyunk ránk csap.Tudom,hogy kicsi és ez majd elmarad,de meddig tart?Hiába mondom, hogy nem szabad és csak simi-simi.Rosszul esik.2010. márc. 1. 21:31
1/5 anonim válasza:
Szia! Mikor kezdődött el a csapkodás? Mert az én kislányom 7hós de úgy csapkod néha meg belénk mar :(tök gáz.De nem üthetek a kezére nem értené szegénykém!
2/5 A kérdező kommentje:
Kb: 2 hónapja
2010. márc. 1. 21:38
3/5 A kérdező kommentje:
nem ütök a kezére,mert azt hiszi játszunk.
2010. márc. 1. 21:39
4/5 anonim válasza:
A én lányom 1 éve lesz 8-án, ő meg harap.
A bátyja ha felveszi, a kezébe harap, de nekem vagy az apjának a vállába szokot harapni.
És utána jót vigyorog.
Mondjuk a bátjya is csinálta.
5/5 anonim válasza:
Az enyém kb. 7-8 hónaposan próbálkozott először. Megfogtam a kezét és mondtam, hogy csak simogatni szabad, közben az ő kezével megsimítottam az én arcomat. Ezt még néhányszor eljátszottuk. Azóta nem ütött meg egyikünket se. Már 18 hónapos. ha látom, ütni akar, rászólok, hogy simogatni! Rögtön tudja, miről van szó. Egy 1 éves kisgyerek már megért rengeteg dolgot, hidd el. Ha csapkod, fogd meg a kezét, mondd, hogy az fáj, inkább simogasson! Mutasd is meg és dicsérd érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!